Barer och kvällsliv i Marmaris

I hamnstaden Marmaris är det alltid party och det pågår så länge som turisterna orkar, varje dag är en lördag, få orter kan mäta sig med Marmaris när det gäller nattliv. Det finns 2 huvudsakliga nöjesgatorna och som ligger i varsin ände av strandpromenaden. Förutom alla nattklubbar är karaoke ett väldigt populärt kvällsnöje, speciellt efter Long Beach där är nattklubbarna stora som ölhallar.

disko-marmaris.jpg


Några tips på bra diskotek är:


Rock Bar

Rock Bar är för den äldre publiken eftersom du här kommer att älska att åter få höra alla klassiker och sjunga med i de välkända numren. Rock Bar hittar du längs med bargatan och denna bar har en helt egen nostalgisk atmosfär.


B52

B52 baren är även den placerad på bargatan och är perfekt om man gillar RnB och HipHop. Här är det inrett med höga bord med tillhörande barstolar det är enkelt inrett och det är gjort för att dansa hela natten.


Davy Jones

Davy Jones baren är stället som sätter Rock musiken i fokus och detta ställe har ofta liveband som spelar varje kväll. En öl och ett gott sällskap är perfekt för en lyckad kväll på denna bar!


Cheers

Cheers är en mycket populär bar och nattklubb med väldigt trevlig personal. Cheers finner du längs med strandpromenaden.


Green House

Green House är ett populärt disco och nattklubb, här är det en mix av turkiskt och internationellt nattliv. Green House ligger även det vid bargatan.


Daisy

Daisy ligger längst med bargatan och är du ute efter något utöver det vanliga ska du bege dig hit. Här har de gayshower och ett dansgolv med halvtak, en tropisk trädgård och skumparty en 30 min. innan stängning, som är kl. 4. En öl här kostar ca 30 kr. och stället börjar fyllas runt 24 så som övriga ställena på Bar Street (bargatan).


Tillbaka till Marmaris

Resebibeln Turkiet

Både som E-bok och ljudbok. Köp den idag och få fina bonusar. Läs och lyssna direkt!

Läs mer & Köp

Bästa Resebolag Turkiet

 ving.jpg Ving Sverige  Charter  
 supersavertravel.jpg Supersaver  Flyg/Hotell  
 apollo.jpg Apollo  Charter