Antalya i Turkiet
Antalya2.jpg

Invånare:  600.000
Bad:  Stränder att besöka är Mermerli (klappersten), Konyaalti (grus) samt Lara (Sandstrand). Dessa ligger några minuter utanför Centrum.
Valuta: Turkiska Lira
El: 220 V
Internet: Här finns en mängd olika Internetkaféer att välja på och många har ADSL-uppkoppling. Priset ligger på ca 20kr. för 30 min
Nöjen: I Antalya kan man besöka hamnområdet, gamla stan ”Kaleici” som ligger innanför de historiska stadsmurarna. Här finns även de flesta restauranger, barer och
diskotek.
Transfer från flygplatsen: 15-30 min.


Så Bokar du dom Billigaste Hotellen i Antalya - Hela ListanTurkiets svar på rivieran

Antalya är Turkiets svar på Rivieran och lockar med en storstads alla ingredienser. Antalyas breda, palmkantade boulevard och intressanta ”gamla stad” gör den till en trevlig plats att utforska. Staden är ett spännande resemål för dig som vill uppleva lite mer Turkiet och lite mindre charter. Från staden Antalya får du utsikt över både hav och berg.

I den här staden finns allt för de personer som vill uppleva både storstadspuls, lyxiga hotell, bra shopping, nöjesliv och uppleva det fina strandlivet som Antalya har att erbjuda.

6 av de bästa diskoteken i Antalya


För den som gillar att vara aktiv, så finns många aktiviteter att välja på, såsom golf, tennis, vattensporter som dykning.

Andra aktiviteter som finns att göra i Antalya

Restaurang Tips i Antalya


Gillar du shopping?

För den som gillar shopping så kan man ta en tur på huvudstråket Ataturkgatan där den stora basaren finns, där finns allt från pirat märkeskläder till ädelstenar. Man får heller inte glömma att gå längs Gullukgatan där kan man fynda både äkta och piratkopior utav märkeskläder.

Läs mer om sevärdheterna i Antalya


Antalya

Antalya har ungefär 600 000 medborgare och från själva flygplatsen tar det ungefär 15-30 min. med buss.

Det finns några stycken stränder i Antalya, därav en klapperstens strand, så kallad ”mermerli” och är den minsta men mest centrala. Den andra stranden av sten och grus kallad ”konyaalti” stranden är den som ligger väster ut från centrum med de höga bergen i bakgrunden. Den finaste stranden ”lara” är även den längsta som ligger österut.

Läs mer om vad det finns för barnen att göra i Antalya

Weather data could not be found..
Please check your location or try another.

Resebibeln Turkiet

Både som E-bok och ljudbok. Köp den idag och få fina bonusar. Läs och lyssna direkt!

Läs mer & Köp

Bästa Resebolag Turkiet

 ving.jpg Ving Sverige  Charter  
 supersavertravel.jpg Supersaver  Flyg/Hotell  
 apollo.jpg Apollo  Charter