Sportaktiviteter i Turkiet

Vill du pröva på en aktiv livsstil i Turkiet så finns här mycket att välja på, eftersom Turkiet är ett stort land med varierad natur.Här finns ett klimat med mycket sol, en händelserik historia och detta är så klart det rätta stället att utöva olika sportaktiviteter.

Det är ofta billigare att utöva de olika sporterna  i Turkiet än i andra delar av Europa,  även om kvalitén och utrustningen är precis samma som i det övriga Europa.

Därför ska du resa till Turkiet


En gammal sport

Hästridning är sedan läng tillbaka en gammal sport i Turkiet och numera är det mestadels en fridfull upplevelse att rida här. Turkiets ridskolor erbjuder olika ridturer för både den erfarne och för den som är nybörjare.

Tycker man om bollspel, så kan man helt klart njuta av världens mest populäraste sport; fotboll. För Turkiet är fullt med nationell klubbar, bl.a. Galatasaray som är en 102 år gammal klubb som har spelat i UEFA-cuppen utan att förlora, vilket är väldigt sällsynt.


Fiske är också populärt i Turkiet, här kan man fiska i stora älvar, Egeiska Havet och så klart i Medelhavet. Vill man kan man hyra båt för 1 dag eller varför inte en yacht full med besättning privat kock som kan tillreda fisken nyss dragit upp.

Om du önskar se mer av Turkiet, finns det en mängd andra spännande äventyr som du kan få prova på.

Allt från dykning, bågskytte, ballongflygning,  jeep safari till bergsvandring, här kan du få en semester full med spänning och upplevelser.Läs mer om:

Spela golf i Turkiet

Bågskytte

Sportfiske

Hästridning

Jeep safari

Dykning i Turkiet

Flyga luftballong

Titta på Turkisk fotboll

Jakt

Bergsvandring

Turkisk afton

 

Aktiviteter att göra i:

Alanya

Ankara

Antalya

Belek

Bodrum

Icmeler

Kemer

Kusadasi

Marmaris

Side

Resebibeln Turkiet

Både som E-bok och ljudbok. Köp den idag och få fina bonusar. Läs och lyssna direkt!

Läs mer & Köp

Bästa Resebolag Turkiet

 ving.jpg Ving Sverige  Charter  
 supersavertravel.jpg Supersaver  Flyg/Hotell  
 apollo.jpg Apollo  Charter